Föreläsningspaket

Välj din föreläsning som passar in i din organisation.

Föreläsningspaket

Boka en föreläsning på info@niana.se.

Motivation till Hälsosam livsstil
Har du svårt att få ihop det i vardagen? Hör oss berätta på ett inspirerande sätt hur du lyckas och varför du ska leva hälsosamt. Vi belyser vikten av återhämtning, fysisk aktivitet, hälsosam och god mat och inte minst goda relationer!

Förbli rörlig hela livet!
Lär dig de färskaste rönen om rörlighet och stretching! Vilka är effekterna av rörlighetsträning och är det bevisat att man mår bättre av det? Hur hänger det ihop med livskvalitet och glädje.

Föreläsningspaket

Upp och stå på jobbet! Leg. Kiropraktor Christer Feldt
Kom på en inspirerande föreläsning om hur du kan gå ner i vikt samtidigt som du tränar din hållning och stärker dina muskler. Vi går igenom de senaste rönen inom stabilitet och ergonomi. Vi går också igenom kroppens aktiva system samt dess viktiga djupa stabiliserande strukturer. Vår kropp är gjord för rörelse.

Förebygg de vanligaste rygg och nackproblemen på jobbet! Modern Ergonomi. leg. Kiropraktor Christer Feldt Förebygg de vanligaste rygg och nackproblem på jobbet och hemma. Föreläsning där du med tips på lätta övningar kan förebygga och lindra och rygg- och nackbesvär.

Hur du förebygger de vanligaste idrottsskadorna genom rätt stabilitet och rörlighetsträning. leg. Kiropraktor Christer Feldt Genom stabilitet och rörlighetsträning kan du förebygga många idrottsskador. Föreläsningen bjuder på tips och råd på bra övningar. Hur samverkar höft, rygg, knä och fotled och vad ger upphov till smärta?

Steve Turner

Hur teknologi och multitasking kan sänka dig och din prestationsförmåga. Steve Turner, sociolog och beteendevetare Balans i livet: Hur teknologi och multitasking kan sänka dig och din prestationsförmåga. I teorin skapas förutsättningar för ökad produktivitet och prestation. I verkligheten brottas allt fler med ökad stress och svårigheter att behålla fokus och koncentration. Föreläsningen ger insikter om hur teknologi och stress påverkar vår hjärna, våra liv och visar vägen till effektiva lösningar.

Mindfulness, Yogalärare Lisa Hammar När vi låter hjärnan fokusera på verkligheten här och nu, istället för på tankar och fantasier, så blir vi mindre stressade och får tillgång till mer kreativa och konstruktiva vägval. Mindfulness är till för alla!

HLR, Leg sjuksköterska Claes Godberg Varje år drabbas nästan 10 000 personer av plötsligt hjärtstopp i Sverige, av dessa överlever endast ca 400 personer. Vi skulle kunna rädda många fler om kunskapen om hjärt-lungräddning (HLR) utökades och om det fanns fler hjärtstartare tillgängliga. En föreläsning där du får lära dig grunderna i HLR.

Gör löpningen lättare genom bättre löpteknik
Hur blir du snabbare, orkar längre eller når just ditt mål med löpningen? Vi pratar löpteknik, träningsupplägg, vikten av att vila samt kompletterande träning. Vi pratar också om hur du kan hitta motivationen till att få löpningen att bli av!

Vikten av den bortglömda vardagsmotionen
Har du svårt att få till tid för träning? Har du svårt att hitta orken? Hittar du ingen aktivitet som lockar dig? Vilka råd ska man följa av alla hundratals som man läser om dagligen? Den här föreläsningen handlar om hur du gör rörelse till en naturlig del i din vardag.

Goda kostvanor
Den här föreläsningen ger dig bättre kunskap om bra och regelbunden kost och hur den påverkar din energinivå. Vi tittar också på vikten av att röra på sig och hur vi omvandlar det vi äter till energi. Du får handfasta tips på hur du kan göra sunda val när chokladkakan ropar på dig.

Mer om våra föreläsningar och seminarier

Föreläsningar & workshops

Föreläsningar & workshops

Full lista av alla våra föreläsningar och workshops
Föreläsningspaket

Föreläsningspaket

Välj din föreläsning som passar in i din organisation.
Hälsoskola på företaget

Hälsoskola på företaget

Nu lanserar vi hälsoskola på ditt företag.
PEAK prestation genom självledarskap

PEAK prestation genom självledarskap

Ta rätt beslut, träna hjärnan.