Företagstävlingar med Heia Heia & Niana

Ta del i vårens effektivaste friskvårdsutmaning för kontorsarbetare

Här kan du läsa om vårt erbjudande om Heia Heia & Niana som vi erbjuder t.o.m. sista juni 2016.

Under en och samma dag sitter vi vid frukostbordet, vi sitter på bussen till jobbet, vi sitter på kontoret, vi sitter under lunchen, vi sitter mer på kontoret, vi sitter i bilen/tunnelbanan hem, vi sitter i soffan. Du förstår, kontorsarbetare sitter helt enkelt alldeles för mycket och stillasittande är farligt.  Enligt den senaste forskningen är för mycket stillasittande skadligt även för den som tränar regelbundet. Hur kan du då förändra detta?

Små förändringar i vardagliga rutiner är allt som behövs för att motverka det negativa i ett stillasittande, stillastående kontorsarbete.  Niana erbjuder ”Upp och Stå”-utmaningen tillsammans med samarbetspartnern HeiaHeia.com, en friskvårdsplattform som gör det socialt och roligt att bygga nya hälsosamma vanor. Med HeiaHeia är det lätt att följa upp konkreta resultat i form av höjt engagemang, aktiva medarbetare och ökad vi-känsla och gemenskap.

Med Nianas “Upp och Stå”-utmaning ser du till att de höj-och-sänkbara borden verkligen höjs och används, ser till att mötesrummet utan stolar blir allas favorit och gör hissen sysslolös på kuppen!

Några av fördelarna med en ”Upp och Stå” utmaning:

a)    Ni skapar nya hälsosamma vanor tillsamman
b)    Ni får mätbara resultat på era friskvårds- och ergonomisatsningar
c)    Ni gör något tillsammans som är både roligt och hälsofrämjande
d)    Ni skapar ny energi på jobbet – något alla vinner på!

Niana erbjuder tillsammans med samarbetspartnern HeiaHeia.com enkla, roliga och effektiva friskvårdsutmaningar. Processen är mycket enkel: Du bestämmer dig för ett hälsotema, vi lägger upp ett nåbart mål, bjuder in kollegorna, följer deras aktiviteter och framsteg. Allt detta sker i en välprövad användarmiljö och med hjälp av egenskaper som bevisat skapar motivation och engagemang.

Vill du veta mer? För mera information om Nianas friskvårdstutmaningar, välkommen att kontakta Anna Hansson, anna@niana.se, tel 070-773 62 54

Mer om våra föreläsningar och seminarier

Föreläsningar & workshops

Föreläsningar & workshops

Full lista av alla våra föreläsningar och workshops
Föreläsningspaket

Föreläsningspaket

Välj din föreläsning som passar in i din organisation.
Hälsoskola på företaget

Hälsoskola på företaget

Nu lanserar vi hälsoskola på ditt företag.
PEAK prestation genom självledarskap

PEAK prestation genom självledarskap

Ta rätt beslut, träna hjärnan.