En personlig upplevelse

Detta är resor du inte kan missa!

Aktuella resor!

Träning & hälsoresor

Aktuellt om våra resor

I samarbete med VING & Hansson & Restore arrangerar Niana träning & hälsoresor.

Aktuellt 2018

 

Träningsresa till Mallorca & Palma 2018 .

Vi har två rum kvar tom.måndagen den 7/5 sedan fullbokat.

Boka och läs mer. Häng med oss på vår populära träningsresa till underbara Palma på Mallorca.Träningpass, god mat, vardagsrörelse, prova på ny träning och få nya vänner.

 

Nyhet Relax & Reload.Träning & Yogaresa till Grekland och Kallithea. 7-14 oktober.

En träningsresa där yogan står i fokus men även annan träning får ta plats. Boosta dig själv genom denna resan och ladda batterierna och få ny energi till hösten. Boka och läs mer här.

 

Gran Canaria 7-14 december

Boka och läs mer. Sol, träning, rörelse, lugna och tuffare pass,reflektion och sol och skratt.En perfekt aktiv uppladdning inför julen och 2019. Preliminärt är avresan den 23/11-30/11. Avresa från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn samt från 6 platser från Oslo.

 

Längre ned på sidan kan du läsa mer om våra resor och erfarenhet.

Hälso- och träningsresor till Mallorca

Optimera din energi på våra träningsresor och vandringsresor. Hur får man till en livsstilsförändring över tid, och praktiskt förverkliga dina drömmar. På våra resor får du startskottet och verktygen till din nya strategi, så du kan starta upp din förändring långsiktigt. Vi samarbetar med Ving och Thomas Cook.

Nianas resor är en personlig och välrenomerad resa som tar dig till nya nivåer för din personliga hälsoutveckling och träning. Med oss kan alla åldrar resa och vi har lång erfarenhet och vi hjälper dig på på både grupp och individnivå. Vi satsar på hela människans hälsa på alla plan för både kropp och själ. Vi vill skapa ett hollistiskt insikt samt en helhet. Du får nya erfarenheter och nya nätverk och nya vänner på våra resor. Vi jobbar med humor, glädje, rörelse,svett och avspänning, och en välbalanserad mat som ger det välbefinnande du behöver.

Aktiviteter och föreläsningar finns i varierat utbud – Du väljer själv det som passar dig bäst och gör så mycket som du vill.Vi hjälper dig med hälsovägledning, och när du kommer tillbaka från vår träningsresa så har du ditt recept på hur du kan fortsätta där du befinner dig.Med hjälp av våra top on the line team och vårt program i hälsocoaching,goalmapping, tester, behandlingar och träning, så kommer du att fyllas med energi och lust att fortsätta din hälsoutveckling.

Nianas Hälsoresor grundades av Anna Hansson redan 1991 Den första resan gick till Mallorca med 30 personer och sedan dess har en mängd resor gjorts runt om i hela Spanien med stor succé.

Detta är en resa som man inte kan missa!

Kontaktperson anna@niana.se eller tel 070-7736254

Varmt välkommen!

Niana team.

Kontaktperson anna@niana.se eller tel 070-773 62 54

Varmt välkommen!

Niana team.

Hälso & träningsresor

Träningsresa till Alcudia  2018

Träningsresa till Alcudia 2018

Alcudia träningsresa 50+
Yogaresa och träningresa till Grekland oktober

Yogaresa och träningresa till Grekland oktober

Nyhet! Yogaresa & träningsresa till Grekland i oktober

Stolt partner till

ving webb