Nianas Terapeuter i Kista

Arunrat Rantala

Arunrat Rantala

Cert. thaimassageterapeut, utövar thaimassage

Jag är en thailändska som kom till Sverige för 10 år sedan och jag har jobbat i massagebranschen i över 9 år. Jag är utbildad i Thaimassage och många andra massagetekniker. Utbildningar: The Certificate of Thai Traditional Massage och Foot Massage från The wat po traditional medical school.The certificate of Advanced Thai Medical Massage Therapy. Oil Massage And Aromatherapy från The wat po traditional medical school. Hot Stone Massage. Klassik massage, AnsiksZonterapi från NNC Nordiskt Näringscenter. Jag har arbetat på Centralbadet i sju år.

Varmt välkomna till mig.

Caroline Matses

Caroline Matses

Leg. kiropraktor, utövar kiropraktik

Med mitt träningsintresse och fascination för kroppen var kiropraktor ett enkelt val. Att få hjälpa människor till en hälsosammare och bättre vardag utan smärtor är både utmanande och roligt. Jag jobbar mycket med nålar, en teknik som skiljer sig från akupunktur, men som är väldigt effektiv för smärtsamma och stela muskler. Då nålarna går ner på djupet i muskeln ökar blodgenomströmningen och aktiviteten i hela muskeln. Med en känsla av lätt träningsvärk efteråt märker de flesta stor skillnad redan efter första behandlingen.

När jag inte jobbar kliniskt föreläser jag även i anatomi och fysiologi på Intensive PT. Att undervisa andra som också brinner för människokroppen är otroligt roligt och spännande.

Christer Feldt

Christer Feldt

Leg. Kiropraktor och Cert. massageterapeut, utövar kiropraktik, idrottsmassage och klassisk massage

Jag är en sportintresserad och träningsglad före detta ingenjör med elitsimträningsbakgrund i barn- och ungdomsåren. 2002 skolade jag om mig till massageterapeut hos Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. Därefter valde jag att vidareutbilda sig till kiropraktor på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan. Sedan 2007 arbetar jag som Kiropraktor. Jag är även gruppträningsinstruktör, framförallt i funktionell träning.

"Jag brinner för att hjälpa människor att få tillbaka funktionen i rörelseapparaten."

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Jaana Norén

Jaana Norén

Reiki Master/ Qigong instruktör, utövar Reiki/Akupressur

Jag är Reiki Master och har jobbat aktivt med Reiki sedan 2003. Reiki är en tusentals år gammal metod som är mycket kraftfull. Den grundades i Japan och har sitt ursprung i qi gong och den kinesiska medicinen. Reikibehandlingen är till för avslappning, avstressning och allmänt ökat välbefinnande. Sedan 2013 kombinerar jag Reiki behandlingarna med Akupressur på de åtta extra ordinära meridianerna, då Akupressur har visat sig vara en mycket effektiv behandlingsmetod för stress och stressrelaterade problem. Har gått grundkursen i Akupressur/Stressterapi via Axelsons Gymnastiska Institut.
”Jag älskar utmaningen med att påverka energiflödet till det positiva och se utvecklingen hos varje enskild person”.
Varmt välkommen!

Karin Klarström

Karin Klarström

Cert. massageterapeut, utövar klassisk massage och idrottsmassage

Jag är utbildad Medicinsk Massageterapeut vid Axelsons Gymnastiska Institut, certifierad Massageterapeut enligt Branschrådet Svensk Massage och vill hjälpa dig hitta svaret på frågan varför din kropp inte fungerar till hundra procent. Jag löser de akuta problemen (smärta, stelhet, rörelsebegränsningar) men fokuserar också på att ta reda på varför problemen uppkom och jagar de långsiktiga svaren. Sedan är det du som får göra jobbet: jag tipsar dig om hur du behöver träna för att bli kvitt begränsningarna. Låt dig inte luras av namnet: idrottsmassage är inte b-a-r-a för den som tränar. Oavsett hur du fått dina problem är du välkommen!

Louise Boyaci

Louise Boyaci

Cert. massageterapeut, utövar klassisk massage

Jag utbildade mig till massageterapeut på Axelssons 2011. Tidigare har jag jobbat inom butik i flera år. Gillar att promenera i naturen och jag kastar mig gärna ut i pulkabacken med barnen.

Mikael Fallgren

Mikael Fallgren

Cert. massageterapeut, utövar klassisk massage

Mikael erbjuder svensk klassisk massage här på Niana sedan sin Massageterapetutbildning på Axelsons Gymnastiska Institut 2014-2015. Massagen anpassas efter dina önskemål och kan vara både behandlande, förebyggande och avslappnande.

Veronika Magyar

Veronika Magyar

Cert. massageterapeut, utövar klassisk massage och idrottsmassage

Jag har jobbat som certifierad massageterapeut sedan 2005. Jag är utbildad i Ungern och utövar flera typer av massage som klassisk svensk massage, fotmassage, idrottsmassage, och sittande massage. Jag flyttade till Sverige i 2011. Dessutom är jag utbildad i naturmedicin (t.ex. örtterapi, zonterapi, aromaterapi). På min fritid gillar jag att simma, vandra och träna yoga.

Wellness i Kista

Behandlingar

Behandlingar

Hos Niana finns legitimerad kiropraktor och naprapat.
Kostrådgivning

Kostrådgivning

Kosten är en alltmer omdiskuterad del av våra liv.
Personlig Hälsoutveckling

Personlig Hälsoutveckling

Personlig hälsoutveckling
Priser 2017

Priser 2017

För företag skickar vi gärna en offert.
PT - Nianas Personliga tränare

PT - Nianas Personliga tränare

Låt en av våra personliga tränare ta hand om dig.
Vill du gå ner i vikt?

Vill du gå ner i vikt?

Och behålla den?