Niana i Vaxholm

Gruppträningspecialisterna 

Träna med Hansson & Restore i Vaxholm

Välkomna att träna med Niana & Hansson & Restore i Vaxholm

Vi är gruppträningspecialisterna på Storstugan på Hamngatan 52.

Niana aktuellt i Vaxholm!

  • Event med Gästinstruktören Oscar Jöback söndagen den 3/12 från kl 15.30.Läs inbjudan här.
  • Prova på Somamove gratis på söndagarna kl 19-19.45.Kom och prova.
  • Höstschemat och priser 2017. Kom och prova när det passar dig.Lös medlemskort på plats.Betala med Swish,kort eller faktura eller kontant. När du provar så fyller du i din mailadress på plats.
  • Boka vår 55+träningsresa med Niana & VING till Gran Canaria i slutet på november Boka senast den sista oktober innan det blir fullt. Vi har 4 rum kvar.
  • Boka vår Dans & Träningsresa till Kuba Niana & VING 2018.En helt unik resa med dans och träning.Sista anmälan 15 december.

Köpa kort? Kort löser du antingen på plats på Storstugan med kortbetalning, kontant eller via Swish.

Swish numret är 123 395 97 15 och vi heter Hansson & Restore AB/Niana.Säkerhetsställ att detta företaget kommer upp på telefonen innan du trycker på swish. När du swishat, skickar du en skärmdump eller visar den till instruktören på plats. eller mailar din betalning /skärmdumpen till hanssonandrestore@gmail.com så skickar vi kvittot till dig på posten.Kortet hämtar du ut på plats hos instruktören i Storstugan när du visar din skärmdump.

Vi stöder även Wellnet, Actiway och Min friskvård. När du beställer ditt kort via dessa friskvårdsleverantörer så ska du söka på Hansson & Restore AB/Niana när du betalar ditt kort eller behandling. Ta med ditt underlag.

Vi är gruppträningspecialisterna  i Vaxholm och vårt ledord är att det träning ska vara glädje så man håller motivationen uppe långsiktigt  för träning och rörelse .

Vi finns på Fritidsdgården Storstugan på Hamngatan 52 mitt emot lägret. Alla kan vara med, från unga till seniorer. Våra seniorer (passionärer) är från 60 plus med specialrabatt. Vi har också lågt pris för ungdomar, för vi vill motivera alla att röra på sig i alla åldrar och komma igång med någon aktivitet för att förbättra vår folkhälsa.

Gå på massagebehandlingar i Vaxholm på vår massage & idrottsklinik.

Idrottsmassageterapeuten Anna Hansson och vår legitimerade kiropraktor Christer Feldt finns på plats på parkgatan 3. Vi har även laserbehandling och Hollistics produkter till försäljning och Foamrollers i olika modeller. 

Unna dig massage vid trötta muskler, idrottsskador, stressrealterade tillstånd eller som förebyggande vård.Vi behandlar i idrottsmassage, svensk klassisk massage och kiropratik samt rehabiliteringsträning och friskvårdsträning Vi genomför även laserbehandlingar för muskelinflammationer och vid långvariga besvär.

Vi kan ta emot kunder/patienter via Benify och Wellnet samt Actiway.

Ont i fötterna! Utprovning, konsultation och försäljning av specialinlägg av superfeetsulor. Ring eller maila leg.kiropraktor Christer Feldt 0705-898435 christer@niana.se

För massagebokning maila anna@niana.se eller tel, sms 070-7736254.

Läs mer om oss, samt priser: Massagebehandlingar och leg kiropraktor

Wellness i Vaxholm

Anmälan till nyhetsbrev

Anmälan till nyhetsbrev

Få all information direkt med E-post!
Home Service i Vaxholm

Home Service i Vaxholm

På Vaxön, Resarö, Rindö och Skarpö.
Massage/Kiropraktik

Massage/Kiropraktik

Massage, Kiropraktik och laserbehandling i Vaxholm.
Medlemsinformation & Priser

Medlemsinformation & Priser

Priser Hösten 2017
Schema i Vaxholm

Schema i Vaxholm

Välkomna till Vaxholm och specialisterna på gruppträning.